ОШ "Никола Тесла" Винча

ОШ "Никола Тесла" Винча ♥ Поштовани родитељи, Секретаријат школе биће отворен за рад са странкама понедељком од 8 - 10 часова.

слика за упитник

За осмаке

za osmake

rasporednastave 1

rts nastava

gClassroom1

O Б А В Е Ш Т Е Њ Е

ЗА РОДИТЕЉЕ УЧЕНИКА ПРВОГ И ДРУГОГ РАЗРЕДА КОЈИ ЋЕ ПОХАЂАТИ ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК ОД 11. МАЈА 2020.

Поштовани родитељи/ други законски заступници,

Наша школа отвара боравак ђацима у складу са препорукама Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Молимо Вас да прочитате наредне препоруке и да их се придржавате.

  1. 1. Родитељ има обавезу да свакодневно, пре доласка у школу, себи и детету измери температуру и у случају повишене температуре, не доводи дете у школу и о томе обавести директора.
  1. 2. Родитељи су дужни да када доведе децу, ако улазе у школски објекат, обавезно носе маску тако да маска прекрива нос и уста, да дезинфикују руке на улазу препаратом на бази 70% алкохола и да пређу преко постављене дезобаријере за обућу, и уз минимално задржавање размене информације са запосленима у школи који су задужени за прихват ученика. Кад год је то могуће, родитељи не треба да улазе у школу, како при довођењу, тако и при прихвату деце на крају дана (дежурно лице – учитељ/-ица биће задужено за прихват деце и њихово позивање када родитељи дођу по дете).
  1. 3. При довођењу деце у објекат школе потребно је да родитељи и други законски заступници задржавају међусобну удаљеност од 2 метра.
  1. 4. Родитељи могу доводити децу у продужени боравак радним данима најраније у 7.30 часова, а по ученике могу доћи најкасније до 16.30 часова. Прихват деце је могућ у оквиру наведеног термина, о чему родитељи треба да за сваки наредни дан унапред обавесте дежурног наставника по прихватању ученика. Сваког дана, пошто дође по дете, родитељ треба да обавести задуженог наставника да ли ће ученик доћи у школу и наредног дана.
  1. 5. Родитељ треба да обезбеди посебну флашицу са водом која ће бити само за ученикове потребе током боравка у школи. Такође, ученици треба обавезно да доручкују пре доласка у школу, а родитељи треба да им пре доласка у школу спакују ужину и /или суви оброк у посудама за једнократну употребу – оброк-кутија (пожељно), у складу са потребама и навикама ученика.

У Винчи,                                                Директор школе

6.маја2020.                                   ___________________________

                                                                  Драгољуб Гачић

Бројач посета

1175714

Главни мени

Јавне набавке

Календар

пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30